Dania główne
1. Polik wołowy duszony w czerwonym winie/ gratin ziemniaczane z porem i serem gruyere/ buraki balsamico/ sos demi glace |
63,00 |
2. Noga z kaczki confit/ szagówki dyniowe/ kapusta modra z żurawiną/ sos demi glace |
56,00 |
3. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ “mizeria” |
62,00 |
4. Burger z pastrami naszej produkcji/ cheddar/ smażona cebula z tymiankiem/ pikle z ogórka/ harissa mayo |
46,00 |
5. Filet z okonia morskiego smażony saute/ ravioli z grzybami/ puree z dyni z szafranem/ brokuł i groszek w emulsji maślanej |
68,00 |
6. Grillowany stek z polskiej polędwicy wołowej/ pieczone bataty/ warzywa sezonowe/ sos demi glace pieprzowy |
110,00 |
7. Kurczak kukurydziany supreme/ mus grzybowy/ krokiet buraczany z rozmarynem/ pieczona dynia/ sos demi glace |
54,00 |
8. Assiette z dyni/ pieczona dynia/ puree z dyni/ piklowana dynia/ wege demi glace/ chips z jarmużu |
49,00 |
Dania dziecięce
1. Krem pomidorowy |
15,00 |
2. Makaron w sosie napoli |
18,00 |
3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ glazurowana marchew |
25,00 |